Palvelukeskus

TItanium Gateway tarjoaa mittatilausleikkausta, varastointia ja puhelinpalvelun. Voimme tarjota myös vesileikkauksen, sekä nopean ovelta-ovelle toimituksen.

  LEIKKAUS

  Palvelukeskuksessamme leikkaamme tangot toivottuihin pituuksiin oikealla toleranssilla. Tarjoamme erittäin kustannustehokasta leikkausta oikeisiin pituuksiin parhaalla mahdollisella materiaalin hyödyntämisellä, jotta mahdollisimman vähän päätyisi jätteeksi.

  Ymmärrämme parhaimman mahdollisimman laadun toimituksen tärkeyden, oikeista pituuksista oikeaan vastustuskykyyn, jotka ovat mukautettu asiakkaiden erityistarpeisiin.

  Leikkauslaitteemme voivat käsitellä ja leikata sauvoja, joiden halkaisija on jopa 360 mm.

  VESILEIKKAUS

  Mielestämme sinun ei tulisi ostaa enempää materiaalia tai isompia eri, kuin mitä tarvitset. Anna meidän toimittaa esileikatut yksityiskohdat toiveidesi mukaisesti ja säästä aikaa omiin tehtäviisi ja yritykseesi.

  Voimme kumppaneidemme avulla tarjota sinulle vesileikattuja yksityiskohtia piirustusten mukaisesti – aina todella nopeilla toimituksilla!

   

  TOIMITUS

  Teemme yhteistyötä huolella valittujen toimittajakumppaniemme kanssa, jotka ovat erikoistuneet erilaisiin logistisiin ratkaisuihin, maantieteellisestä alueesta ja toimituksen koosta riippuen. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota parhaimman mahdollisen toimituksen alhaisimmilla toimituskustannuksilla.

  Tarjoamme sinulle myös räätälöityä ja optimoitua pakkaamista, ja se tekee meistä erittäin joustavan ja näin voimme pienentää toimituskustannuksiamme. Jos sinulla on jotain toiveita koskien pakkaamiseen tai toimittamiseen, niin kerro vain meille ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun!

  Tarjoamme aina nopeimmat ja tehokkaimmat toimitukset ovellesi, erittäin kohtuullisin hinnoin. Varastotilaukset toimitetaan aina 24 tunnin sisällä vastaanotetusta tilauksesta.

  Meiltä on todella helppoa ja vaivatonta tilata!

  LAATU

  Laatu ja kestävyys ovat aina etusijalla kaikissa yrityksemme prosesseissa. Tarjoamme sinulle parhainta mahdollista asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla erinomaista asiakaspalvelua, korkealaatuisia materiaaleja, huolella valittuja toimittajia, laadukkaan dokumentoinnin, pakkaamien ja ajoituksen.

  Olemme saaneet myös ISO 9001:2015 Lloyd´s Register Quality Assurancen, koska olemme sitoutuneet ottamaan käyttöön prosessit ja menetelmät, jotka edistävät ympäristön kestävyyttä ja sosiaalista vastuuta mutta pyrimme silti jatkuvasti parantamaan laatua ja luotettavuutta toimintamme kaikilta osin.

  ISO 9001:2015 Certificate