Meistä

Titanium Gatewaylla on usean vuoden kokemus titaanin ja erikoisseosten kansainvälisestä kaupasta. Tarjoamme parhaimman asiakastyytyväisyyden – eriomaisen, nopean ja henkilökohtaisen palvelun avulla. Tarjoamme parasta mahdollista laatua materiaalien, dokumentoinnin, pakkaamisen ja ajoituksen suhteen.

  TOIMITAMME.

  Titanium Gatewaylla on usean vuoden kokemus titaanin ja erikoisseosten kansainvälisestä kaupasta.

  Titanium Gateway on maailmanlaajuinen titaanin ja erikoisseosten toimittaja kriittisille käyttöalueille lääketieteellisissä implanteissa, auto-, ilmailu-, öljy-, kaasu ja kemianteollisuudessa, offshoremarkkinoilla, urheiuvälineissä, sekä muilla korkean teknologian valmistussektoreilla.

  Tarjoamme aina nopeita toimituksia ja varastomateriaali toimitetaan aina 24 tunnin sisällä tilauksesta.

  Yleiset toimitusehdot

  SITOUDUMME.

  Yrityksenä sitoudumme tarjoamaan aina erinomaista ja lyömätöntä henkilökohtaista palvelua. Pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen ja huippulaatuun kaikissa liiketoimintamme prosesseissa.

  Vastaamme aina nopeasti tarjouspyyntöihin ja tarjoamme sinulle nopeat toimitukset.

  PALVELEMME.

  Titanium Gateway tarjoaa asiakkailleen varastotilauksia, soittopalvelun, sekä materiaalin hankinnan. Palvelukeskuksessamme voimme tarjota myös leikkauspalvelun mittatilauksiin ja kumppaneidemme kautta tarjoamme nopeita vesileikkauspalveluita, sekä konetyöstettyjä yksityiskohtia nopeilla toimituksilla.

  Ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Titanium Gatewayn tiimi on täällä palvelemassa sinua!

  TARJOAMME

  Titanium Gatewaylla on monivuotinen kokemus titaanin ja erikoismetallien kansainvälisestä kaupasta.

  Titanium Gatewayn liiketoiminta perustuu kolmeen erilliseen liiketoiminta-alueeseen, joita tarjoamme asiakkaillemme:

  • Varastomateriaali & Palvelukeskus
  • Soittopalvelu paikan päälle
  • Kaupankäynti

   

  Lue lisää

  LAATU

  Laatu ja kestävyys ovat aina etusijalla kaikissa yrityksemme prosesseissa. Tarjoamme sinulle parhainta mahdollista asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla erinomaista asiakaspalvelua, korkealaatuisia materiaaleja, huolella valittuja toimittajia, laadukkaan dokumentoinnin, pakkaamien ja ajoituksen.

  Olemme saaneet myös ISO 9001:2015 Lloyd´s Register Quality Assurancen, koska olemme sitoutuneet ottamaan käyttöön prosessit ja menetelmät, jotka edistävät ympäristön kestävyyttä ja sosiaalista vastuuta mutta pyrimme silti jatkuvasti parantamaan laatua ja luotettavuutta toimintamme kaikilta osin.

  ISO 9001:2015 Certificate