Ostaa Titaania

Miksi näemme titaanin lisääntyneet tarpeen ja miksi sinun tulisi ostaa sitä?

  LISÄÄNTYNYT KYSYNTÄ

  Monille meistä titaani merkitsee erittäin korkealaatuista metallia, jota käytetään avaruusalusten ja muun huippukehittyneen tekniikan valmistukseen. Mutta titaanin käyttö on jatkuvasti kasvanut viime vuosina. Suuri joukko teollisuudenaloja on löytänyt titaanin edut ja hyödyt ja ne ovat päättäneet ostaa titaania muiden metallien sijaan titaanin erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta.

  MIKSI OSTAA TITAANIA?

  Saamme vihjeen jo pelkästään nimestä, koska se tuo mieleen Titaanit, nuo entisaikojen uhkaavat jättiläiset, jotka edelsivät Olympolaisia jumalia. Se on osuva ja kuvaava nimi tälle metallille, koska sen lujuus on jotain ainutlaatuista. Se on 45% kevyempi materiaali, kuin teräs mutta silti yhtä vahva. Se on kaksi kertaa vahvempi kuin alumiini, mutta ainoastaan 60% raskaampi. Se kestää loistavasti meriveden korroosiota, ja se kestää korkeita lämpötiloja, sillä sen sulamispiste on 1668 Celcius-astetta. Se kestää jopa hankausta ja kulumista, reikiintymistä ja eroosiota jopa suurussa virtausnopeuksissa. Se on jopa biologisesti yhteensopiva, ja se on oikeastaan ainoa aine, jota kehomme ei torju. Näiden ominaisuuksien vuoksi titaanin ostamisen edut ovat todella selvät.

  KUINKA OSTAA TITAANIA?

  Titaani on seitsemänneksi yleisin metalli ja melkein joka ikinen kalliopalanen sisältää sitä mutta sitä ei ole helppo erottaa. Se löydettiin itse asiassa jo vuonna 1791 mutta ensimmäinen puhdas metalli valmistettiin vasta 119 vuotta myöhemmin eli vuonna 1910. Ja tästä piti kulua vielä 20 vuotta, ennen kuin William Kroll pystyi keksimään prosessin, joka mahdollisti laajamittaisen tuotannon. Edelleen tänä päivänä Kroll-prosessia käytetään kaupallisessa tuotannossa.

  Titaanin ostaminen suoraan tehtaista vaatii suuren määrän tilaamista, joka puolestaan vaatii taas suuren investoinnin, sekä suuret tilat. Tämän vuoksi teollisuusyritykset ostavat titaaniaja titaaniseoksia puolivalmiina tuotteina pienemmissä määrin eri jakelijoilta, kuten Titanium Gatewaylta.